Мариновану смачну капусту можна приготувати всього за кілька хвилин. Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто не хоче чекати кілька днів, поки страва "дійде", адже вже через кілька годин капуста готова до подачі на стіл.
Рецептом закуски ділиться РБК-Україна з посиланням на допис в Telegram-каналі Консервація та Кулінарія.
Нашинкуйте капусту тонкою соломкою, моркву та болгарський перець тонкими смужками.
У каструлі закип’ятіть воду, додайте олію, оцет, сіль, цукор і подрібнений часник. Добре перемішайте й дайте маринаду покипіти 1–2 хвилини.
Залийте овочі гарячим маринадом, перемішайте, трохи притисніть ложкою, щоб вони пустили сік.
Перекладіть у чисту банку або контейнер, дайте охолонути, а потім поставте в холодильник.
Вже через кілька годин можна насолоджуватися свіжою, соковитою і хрусткою маринованою капустою.