ua en ru

"Шахтар" – "Марсель": прогноз на матч Ліги Європи

"Шахтар" – "Марсель": прогноз на матч Ліги Європи Фото: "Гірники" провели зиму в Туреччині (facebook.com/fcshakhtar)

Донецький "Шахтар" на старті плей-офф Ліги Європи 2023/24 вдома зустрінеться з французьким "Марселем".

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Шахтар" –"Марсель" відбудеться у Гамбурзі 15 лютого. Поєдинок прийме арена "Фолькспаркштадіон". Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

Австрійська контора Bwin визначила французький гранд фаворитом протистояння. На перемогу "Марселя" можна поставити з коефіцієнтом 2,25. Натомість імовірний успіх чемпіона України оцінили балом 3,25. Нічия стала найменш вірогідним підсумком із кефом 3,30.

Серед спеціальних ставок виділяється перемога "Шахтаря" за підсумком обох таймів із перспективним коефіцієнтом 11,00. Ставка ж на впевнену перемогу "гірників" 2:0 збільшить виграш у 15,5 разів.

Не надто втішні цифри підготували британці з William Hill. Якщо коефіцієнт на перемогу "Марселя" тут загалом схожий – 2,28, то запропонований кеф на команду Маріно Пушіча лише трохи кращий – 3,20. На нічию можна поставити з балом 3,35.

Персональні фанати новачка "гірників" Кевіна можуть закластися на те, що гол їхнього улюбленця буде першим у поєдинку з непоганим коефіцієнтом 9,50. Нестандартним ходом буде ставка на автогол однієї з команд із привабливим кефом 9,00.

Раніше УЄФА визначився з арбітром зустрічі "гірників" із французьким грандом. Головним рефері став бельгієць Ерік Ламбрехтс. Він двічі в кар'єрі перетинався з українськими командами – "Динамо" U-19 здобуло перемогу в Юнацькій лізі УЄФА, а збірна України U-21 програла півфінал Євро-2023.