ua en ru

"Шахтар" – "Марсель": де дивитися матч Ліги Європи

"Шахтар" – "Марсель": де дивитися матч Ліги Європи Фото: "Гірники" перед одним зі спарингів зими (facebook.com/fcshakhtar)

Донецький "Шахтар" у плей-офф Ліги Європи 2023/24 прийме французький "Марсель" на німецькій землі.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Шахтар" –"Марсель" відбудеться у Гамбурзі 15 лютого. Поєдинок прийме арена "Фолькспаркштадіон". Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "гірників" у Лізі Європи не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки другого за рангом єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплатах "Максимальна" та "Спорт". Коментуватимуть матч Віталій Волочай та Роберто Моралес. Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. За годину до стартового свистка розпочнеться передматчева студія.

Раніше УЄФА визначився з арбітром зустрічі "гірників" із французьким грандом. Головним рефері став бельгієць Ерік Ламбрехтс. Він двічі в кар'єрі перетинався з українськими командами – "Динамо" U-19 здобуло перемогу в Юнацькій лізі УЄФА, а збірна України U-21 програла півфінал Євро-2023.