ua en ru

СБУ показала, як оператори FPV-дронів нищать ворожу техніку на фронті (відео)

СБУ показала, як оператори FPV-дронів нищать ворожу техніку на фронті (відео) Фото: оператори FPV-дронів СБУ нищать ворожу техніку на фронті (Getty Images)

Контррозвідники СБУ нищать ворожу техніку на фронті за допомогою FPV-дронів. Воїни показали відео бойової роботи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Службу безпеки України у Facebook.

На опублікованих кадрах показана робота бійців з 13 Головного управління Департаменту військової контррозвідки СБУ. Захисники продовжують знищувати військову логістику та бойові позиції окупантів.

За останній час контррозвідки СБУ знищили танк, 13 транспортних засобів, два комплекси "Муром-М", сім ворожих укріплень і спостережний пункт ФСБ РФ.

"Що б не робив ворог - помста від воїнів СБУ чекає на нього у будь-якому випадку", - йдеться у повідомленні.

Втрати Росії у війні проти України

Російське керівництво приховує втрати своїх військ у загарбницькій війні проти України. За даними Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення було ліквідовано вже понад 394 тисячі окупантів. Лише за останню добу наші воїни знищили 980 росіян.

При цьому британська розвідка наголошує, що у 2023 році втрати росіян зросли. Ймовірно, Москві знадобиться до 10 років, щоб відновити професійне військо.

За даними ГУР, Росія вербує на війну сирійців, їм видають паспорти за прискореною процедурою. До схеми причетні турфірми.