ua en ru

Розвідка про масовані удари по Україні: навіть в Росії їх вважають безглуздими

Розвідка про масовані удари по Україні: навіть в Росії їх вважають безглуздими Фото: у розвідці вважають, що навіть в РФ масовані удари по Україні вважають безглуздими (УНІАН)

Частина військових Росії, ймовірно, визнає, що масові ракетні удари по Україні безглузді. Проте РФ може продовжити ракетний терор.

Про це заявив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов у коментарі для матеріалу РБК-Україна "Кремлівський глухий кут. Як Росія "змінює тактику" у війні і що говорять на Заході".

"У самій Росії багато військових вважають абсолютно безглуздими масовані ракетні удари, тому що це просто марна трата тих самих запасів ракетних озброєнь з високою точністю. Нагадаємо, що понад 60% було нашою ППО знищено", - заявив Юсов.

За його словами, Росія у своїх конвульсіях, можливо, повторюватиме масові ракетні атаки та вигадуватиме нові теракти, оскільки мобілізованих та "заліза" у неї достатньо.

Юсов наголосив, що стратегічно Кремль давно програв. Західні країни сформували коаліцію проти РФ та підтримують Україну.

"Ми зараз бачимо в живому режимі, наскільки посилюється згуртування навколо України та мобілізація самого українського суспільства та нашої коаліції - це реакція США, Британії, Німеччини, Франції. Всього цивілізованого світу. І будь-які розмови Росії щодо визнання статусу окупованих територій виглядають шалено і безглуздо. Усі бачать, що ми маємо справу з терористами та маніяками", - зазначив Юсов.