ua en ru

У Ростові прогриміли вибухи, працювала ППО (відео)

У Ростові прогриміли вибухи, працювала ППО (відео) Фото: у Ростові в Росії лунали вибухи через роботу систем ППО (росЗМІ)

У російському Ростові-на-Дону пролунали вибухи цього ранку, 24 жовтня. У місті працювали системи протиповітряної оборони.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеві Telegram-канали та губернатора Ростовської області Василя Голубєва.

Попередньо, у небі над Ростовом пролунали два вибухи, це сталося над північною частиною міста у Суворовському, Північному районах, а також на Воєнведі. Вибухи були досить гучними.

У мережі почали розповідати, що системи ППО працювали нібито по українським безпілотникам, які начебто могли летіти у бік місцевого нафтосховища.

Як розповів губернатор Ростовської області, установки ППО працювали о 0:08 за місцевим часом. За його словами, цілі, по яких вони били, знаходилися на території України.

"Відпрацювали успішно по повітряних цілях у зоні "СВО", за межами Ростовської області", - стверджує він.

Вибухи в Ростові та області

Нагадаємо, в Ростові-на-Дону, як і в інших містах на території Росії, останнім часом все частіше гримлять вибухи і стаються пожежі. Так, 19 жовтня в Ростові вибухи пролунали вранці, і тоді місцева влада пояснювала інцидент роботою протиповітряної оборони по якихось цілях.

Вже 21 жовтня у російському Ростові знову пролунали вибухи. Росіяни стверджують, що нібито тоді збили ракету.

Перед цим, 7 вересня, у Ростові-на-Дону РФ біля штабу Південного військового округу стався вибух, а також виникла пожежа.

Сильні вибухи лунали в Ростові та 21 серпня. Тоді місцеві ЗМІ вигадали нібито "збиття трьох ракет С-200".