ua en ru

В Росії жаліються на прильоти в Брянській області, є руйнування

В Росії жаліються на прильоти в Брянській області, є руйнування Фото: в Росії жаліються на прильоти в Брянській області, є руйнування (Getty Images)

В Росії жаліються на обстріли села Ломаківка Брянської області. Нібито було щонайменше 15 "прильотів".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Mash.

"За нашою інформацією (Mash, - ред.), було не менше 15 "прильотів". Горить мінімум два будинки, люди змушені ховатися в підвалах. Попередньо, без постраждалих", - пише російське інтернет-видання.

Варто додати, що військове керівництво України наразі жодним чином не коментувало ситуацію. Зокрема інші подробиці ударів по регіону також не розкривались й ворогом.

Ситуація у Брянській області Росії

Регіон є прикордонною областю країни-окупанта, який межує з двома областями України - із Сумською та Чернігівською. Ворог, зі свого боку, часто застосовує Брянську область для провокацій на кордоні нашої країни.

Зокрема, як писав "Центр національного спротиву", є інформація про те, що ворог планує проведення терактів проти власного населення в регіоні. Це може відбутись в районі від села Нові Юрковичі до села Біла Березка. Цивільних попереджають про нібито ризик "проникнення диверсійно-розвідувальних груп".