ua en ru

В Росії величезна бурулька "приземлилась" на голову генерала МНС, його госпіталізували

В Росії величезна бурулька "приземлилась" на голову генерала МНС, його госпіталізували Фото: в Росії величезна бурулька "приземлилась" на голову генерала МНС, його госпіталізували (flickr.com)

В Москві директору департаменту оперативного управління МНС генерал-лейтенанту Анатолію Єлізарову "прилетіла" на голову величезна бурулька. Посадовця госпіталізували.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на російське видання "Москва24".

Зазначається, що чоловіка вже прооперували й він перебуває під наглядом лікарів.

Подія сталась вдень 28 грудня. На чоловіка впала бурулька з нежитлової будівлі на одній з вулиць Москви. Після госпіталізації, з'ясувалось, що постраждалим виявився генерал МНС.

Місцева прокуратура вже почала перевірку для встановлення осіб, які відповідальні за очищення нежитлової будівлі від снігу та криги.

ДСНС України попереджає

"Завжди маємо бути готові до усіх небезпек, які готує для нас зимовий період, тому завчасно попереджаємо про можливі ризики. Однією з таких небезпек традиційно є бурулька. Велика, гостра і смертоносна", - пише пресслужба.

Як зазначає ДСНС, варто оминати місця формування бурульок на дахах й інших споруд, не підходити до фасадів будівель, бути пильними й дивитись вгору.

"Своєю чергою, генералові МНС з сусідньої недружньої до нас країни ми бажаємо ще зустріти свою бурульку, яка завершить почату справу", - додає ДСНС.