ua en ru

"Ролан Гаррос": Байндль вилетіла від переможниці кваліфікації

"Ролан Гаррос": Байндль вилетіла від переможниці кваліфікації Фото: Катерина Байндль не подолала стартове коло турніру "Великого шолома" (Getty Images)

Поразкою української тенісистки Катерини Байндль завершився матч першого раунду Відкритого чемпіонату Франції проти сербки Ольги Даніловіч.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Roland Garros, 1/64 фіналу, жінки

Даніловіч – Байндль – 2:0 (6:3, 6:2)

У першому сеті суперниці грали хвилями. Спершу балканка видала класний відрізок із двома брейками та, здавалося, незабаром завершить сет (4:0). Утім, українка несподівано додала в активності та скоротила відставання від Даніловіч до мінімуму.

Однак, у грі нервів сильнішою виявилася сербська тенісистка. Вона ще раз узяла очко на подачі Байндль, а потім "під нуль" тріумфувала на власній. Партія тривала 37 хвилин.

Конкурентнішою виявилася боротьба в другому сеті. Орієнтовно до середини партії опонентки грали на рівних, навіть брейками обмінялися. Та поразка в п'ятому геймі на власній подачі стала фатальною для Байндль.

Даніловіч здобула стратегічну перевагу та сповна нею скористалася. Спершу вона оформила ще один брейк, а потім із другої спроби реалізувала матч-пойнт. У наступному колі сербка зустрінеться з переможницею пари Кирстя – Паоліні.

Раніше українка Калініна зазнала поразки від француженки Паррі. Національна перша ракетка поступилася в двох сетах. Надалі вона виступатиме на "Ролан Гарросі" лише в парному розряді.