ua en ru

РФ вчора вдарила по монастирю УПЦ в Одесі, а пропаганда нафантазувала "військовий об'єкт"

РФ вчора вдарила по монастирю УПЦ в Одесі, а пропаганда нафантазувала "військовий об'єкт" Фото: РФ вчора вдарила по монастирю УПЦ в Одесі, а пропаганда нафантазувала "військовий об'єкт" (facebook.com/DSNSODE)

Російські окупанти увечері 21 березня обстріляли монастир УПЦ Московського патріархату. При цьому в Міноборони країни-агресора нафантазували про завдання удару по "військовому об'єкту".

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на прес-службу Міноборони РФ.

Так, учора ввечері одна з російських ракет влучила у триповерховий гуртожиток для паломників. Внаслідок чого четверо людей постраждали.

При цьому в російському Міноборони навигадували про нібито завдання ударів по двох ангарах з озброєннями і військовою технікою на території аеродрому "Шкільний".

Нагадаємо, спікера оперативного командування "Південь" Владислав Назаров повідомляв, що росіяни випустили три керовані авіаційні ракети класу "повітря-поверхня" X-59 винищувачами Су-35 у напрямку Чорного моря. При цьому сили ППО збили дві ракети.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.