Гарбузовий чізкейк - десерт, який здатен здивувати навіть тих, хто не любить гарбуз. Ніжна кремова текстура, аромат спецій і легка солодкість створюють поєднання, що легко конкурує з класичним чізкейком із сиру.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Катерини Процишиної.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Печиво перебийте блендером та додайте до нього розтоплене вершкове масло.
Ретельно перемішайте та викладіть у форму сформувавши з нього дно та бортики. Поставте в холодильник.
Гарбуз почистіть, наріжте та запечіть. Після цього охолодіть та перебийте блендером.. Додайте всі інші інгредієнти та перемішайте все разом міксером на найнижчих обертах.
Виливаємо начинку на основу з печива. Випікайте при 170 градусах 50-60 хв. Тоді поставте в холодильник мінімум на 6 год.
Вас може зацікавити: