ua en ru

"Ренн" – "Динамо": де дивитися матч Ліги Європи

"Ренн" – "Динамо": де дивитися матч Ліги Європи Фото: Віктор Циганков АЕКу з Ларнаки забити не зміг (facebook.com/fcdynamoua)

У третьому турі групового етапу Ліги Європи 2022/23 французький "Ренн" прийме київське "Динамо".

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Ренн" – "Динамо" відбудеться 6 жовтня у Франції. Поєдинок прийме стадіон "Роазон Парк". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "біло-синіх" у Лізі Європи не транслюватимуть. Починаючи з основної сітки, усі поєдинки другого за престижністю єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Матч коментуватиме Вадим Скічко.

Раніше провідні букмекери обрали фаворита зустрічі в Ренні. Перемога господарів не стане сюрпризом, а ось нічия стала імовірнішою за потенційний успіх "Динамо". Найвірогідніший підсумок – перемога 2:0 французького клубу.

Напередодні "Шахтар" поступився "Реалу" в Мадриді на груповому етапі Ліги чемпіонів. За Королівський клуб забили бразильці Родріго та Вінісіус, а в складі "гірників" під завісу першого тайму відзначився Зубков.