ua en ru

Путін злякався постачання снарядів з ураном Україні та почав погрожувати реакцією

Путін злякався постачання снарядів з ураном Україні та почав погрожувати реакцією Фото: російський диктатор Володимир Путін (Getty Image)

Російський диктатор Володимир Путін злякався майбутньої передачі Україні снарядів із збідненим ураном від Британії і вже встиг пригрозити реакцією у відповідь.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Путіна на прес-брифінгу з лідером Китаю Сі Цзіньпіном.

"Схоже, що Захід вирішив воювати з Росією до останнього українця вже не на словах, а на ділі... Якщо все це відбуватиметься, то, відповідно, Росія змушена буде реагувати", - сказав Путін.

Додамо, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу також відреагував на постачання снарядів. Він заявив, після заяви Британії до ядерного зіткнення залишається "все менше і менше" сходинок.

Нагадаємо, Британія має намір передати Україні снаряди зі збідненим ураном, які призначені для танків Challenger 2. Вони ефективні для ураження танків та бронетехніки.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.