М'який, ніжний та ароматний рисовий пудинг стає справжньою насолодою для ласунів. Простий у приготуванні десерт здатен перетворити будь-який день на маленьке свято смаку, а його кремова текстура сподобаєтьс усім.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Катерини Тарасенко.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Рис спочатку промийте холодною водою. Всипте його в каструлю, залийте водою, поставте на плиту та доведіть до кипіння. Як тільки рис закипіть, зменшіть вогонь та варіть ще 15 хв.
Після цього долийте ще молоко і варіть ще 10 хв. Зніміть з вогню, додайте масло та залиште охолоджуватись.
Додайте манку до рису, цукор, яйця, сіль, ванілін та ретельно перебийте блендером.
Форму застеліть пергаментом та влийте тісто.
Випікайте у духовці при температурі 180 градусів від 40 до 70 хвилин.
Розігрійте пюре малини. До крохмалю додайте воду та перемішайте. Все додайте до малини, доведіть до кипіння та варіть 5 хв.
Вилийте малину на пудинг та залиште при кімнатній температурі охолоджуватись.
Вас може зацікавити: