ua en ru

Побиття строковика в Івано-Франківську: офіцера Нацгвардії відсторонили

Побиття строковика в Івано-Франківську: офіцера Нацгвардії відсторонили Фото: в Івано-Франківську відсторонили офіцера, який побив строковика (facebook.com/MinistryofDefence.UA)

Офіцера однієї з військових частин в Івано-Франківську, який побив строковика, відсторонили від службових обов'язків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар начальниці групи інформації і комунікації Західного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії Аліну Новікову у коментарі "Суспільному".

За її словами, керівництво Західного теруправління Нацгвардії, як і усе суспільство, "обурене діями офіцера військової частини з Івано-Франківська стосовно солдата строкової служби".

Так, теруправління ДБР у Львові вже розпочало службову перевірку за цим фактом.

Новікова підкреслила, що у сучасній армії та у сталому суспільстві немає місця для приниження честі та гідності людини, зокрема військового.

Вона також зазначила, що керівництво Західного теруправління надаємо всебічну підтримку правоохоронцям у проведенні розслідування для надання належної правової оцінки діям офіцера.

РБК-Україна повідомляло, що у мережі поширили відео, на якому офіцер побив строковика.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.