Ніжний пиріг з грушею готується без грама борошна, але за смаком він не поступається десертам із найкращих кондитерських. Стане ідеальним вибором для осіннього чаювання.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал відомої кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
В миску до манки додайте кефір, яйця, цукор і соду. Все ретельно перемішайте та залиште на 30 хв, щоб манка набухла.
На пательню до розтопленого масла додайте цукор та нарізані груші. Тушкуйте, постійно помішуючи.
На дно форми, застеленої пергаментом, викладіть груші. До манної маси додайте какао і перемішайте. Рівномірно викладіть тісто поверх груші.
Випікайте при 150 градусах 35 хв.
Вас може зацікавити: