ua en ru

Партизани провели розвідку НПЗ у Ставропольському краї РФ (фото)

Партизани провели розвідку НПЗ у Ставропольському краї РФ (фото) Фото: НПЗ у Ставропольському краї РФ розвідали агенти "Атеш" (t.me/atesh_ua)

Партизани провели розвідку російського нафтопереробного заводу (НПЗ) у Ставропольському краї.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал партизанського руху "Атеш".

"Наш агент оглянув місцезнаходження НПЗ, яке знаходиться у місті Світлоград. За словами агента, завод активно функціонує і щодня здійснюється транспортування нафти", - йдеться у повідомленні.

За даними партизанів, про це свідчить активність техніки перевезення нафтопродуктів та відправлення поїздів із цистернами.

"На території знаходиться величезна кількість охорони, яка постійно патрулює територію заводу, навіть у важкодоступних місцях", - зазначають в "Атеш".

Що відомо про це НПЗ

Найімовірніше цей НПЗ закриває потреби у паливі російських військ на південно-східному відрізку фронту.

Атаки на НПЗ у Росії

Україна останнім часом постійно атакує НПЗ у Росії. При цьому командування військами ППО РФ в більшості випадків ігнорує прохання військовослужбовців покращити системи ППО для кращого відбиття атак українських дронів по нафтопереробних заводах агресора.

У той же час партизани зафіксували російський ЗРПК "Панцир С1" у Тулі. Таким чином окупанти намагаються захистити місцевий нафтопереробний завод.