ua en ru

В Одессе автомобиль с польской регистрацией въехал в витрину магазина, есть пострадавшие

В Одессе автомобиль с польской регистрацией въехал в витрину магазина, есть пострадавшие Фото: ДТП

Автомобиль Аlfa Romeo въехал в витрину оружейного магазина Stvol

В Одессе автомобиль Аlfa Romeo с польской регистрацией въехал в витрину оружейного магазина Stvol. Об этом сообщает местное издание "Думская".

"Водитель машины был пьян. Его вместе с очевидцами госпитализировали с травмами средней тяжести", - говорится в сообщении.

Патрульная полиция Одессы в Facebook сообщает, что в результате аварии пострадали водитель и два пассажира.

"В результате дорожного происшествия телесные повреждения получил водитель и два пассажира легковушки. Прибывшие по вызову заметили, что человек, который управлял автомобилем, имел явные признаки алкогольного опьянения. Пострадавших доставили в медицинское учреждение на обследование", - сообщает полиция.

За нічну зміну одеські патрульні виявили 13 нетверезих водіїв В усіх випадках склали адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП. Так, близько опівночі, на перехресті вулиці Рішельєвської з вулицею Пантелеймонівською сталася дорожня аварія: автомобіль Alfa Romeо виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на перешкоду – фасад будинку. В результаті дорожньої пригоди тілесні ушкодження отримав водій та два пасажира легковика. Правоохоронці, які прибули за викликом помітили, що чоловік, який керував автомобілем мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Потерпілих доставили до медичного закладу на обстеження. На місце події викликали слідчого для оформлення необхідних матеріалів. З початку року особовим складом Управління патрульної поліції у місті Одесі запротокольовано 934 факти керування транспортом водіями у нетверезому стані (за ідентичний період 2016 року – 848 факти). Також зафіксовано 86 випадків скоєння дорожньо-транспортних пригод водіями в стані алкогольного сп’яніння. Патрульна поліція Одеси нагадує! Згідно чинного законодавства, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння водії притягуються до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами.

Опубліковано Патрульна поліція Одеси 27 квітня 2017 р.
altaltaltaltalt

Фото: ДТП в Одессе

Напомним, вчера сообщалось, что в Одессе мотоциклист въехал в группу школьников, трое детей госпитализированы. Дети (двое 11-летних и один 15-летний) госпитализированы. Кроме того, в больницу доставлен пассажир мотоцикла.