ua en ru

В Одесі автомобіль з польською реєстрацією в'їхав у вітрину магазину, є постраждалі

В Одесі автомобіль з польською реєстрацією в'їхав у вітрину магазину, є постраждалі Фото: ДТП

Автомобіль Аlfa Romeo в'їхав у вітрину магазину зброї Stvol

В Одесі автомобіль Аlfa Romeo з польською реєстрацією в'їхав у вітрину магазину зброї Stvol. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

"Водій машини був п'яний. Його разом з очевидцями госпіталізували з травмами середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Патрульна поліція Одеси в Facebook повідомляє, що в результаті аварії постраждали водій і два пасажири.

"У результаті дорожньої пригоди тілесні ушкодження отримав водій та два пасажири легковика. Прибулі за викликом помітили, що чоловік, який керував автомобілем, мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Постраждалих доставили в медичний заклад на обстеження", - повідомляє поліція.

За нічну зміну одеські патрульні виявили 13 нетверезих водіїв В усіх випадках склали адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП. Так, близько опівночі, на перехресті вулиці Рішельєвської з вулицею Пантелеймонівською сталася дорожня аварія: автомобіль Alfa Romeо виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на перешкоду – фасад будинку. В результаті дорожньої пригоди тілесні ушкодження отримав водій та два пасажира легковика. Правоохоронці, які прибули за викликом помітили, що чоловік, який керував автомобілем мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Потерпілих доставили до медичного закладу на обстеження. На місце події викликали слідчого для оформлення необхідних матеріалів. З початку року особовим складом Управління патрульної поліції в місті Одесі запротокольовано 934 факти керування водіями транспортом у нетверезому стані (за ідентичний період 2016 року – 848 факти). Також зафіксовано 86 випадків скоєння дорожньо-транспортних пригод водіями в стані алкогольного сп'яніння. Патрульна поліція Одеси нагадує! Згідно чинного законодавства, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння водії притягуються до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами.

Опубліковано Патрульна поліція Одеси 27 квітня 2017 р.
altaltaltaltalt

Фото: ДТП в Одесі

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в Одесі мотоцикліст в'їхав у групу школярів, троє дітей госпіталізовані. Діти (двоє 11-річних та один 15-річний) госпіталізовані. Крім того, в лікарню доставлений пасажир мотоцикла.