ua en ru

Оборонець "Флориди" з шайбою в овертаймі очолив топ-3 зірок вечора НХЛ: відео

Оборонець "Флориди" з шайбою в овертаймі очолив топ-3 зірок вечора НХЛ: відео Фото: Брендон Монтур щойно відзначився переможною шайбою (twitter.com/FlaPanthers)

Оглядачі Національної хокейної ліги обрали оборонця "Флориди Пантерз" Брендона Монтура найкращим виконавцем ігрового дня в регулярному чемпіонаті.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт НХЛ.

Канадець вирвав для флоридців виїзну перемогу над "Торонто". 28-річний оборонець оформив шайбу в овертаймі протистояння після нічиєї в основний час (2:2).

У контратаці "Пантерз" Барков утік із центру майданчика та в зоні перед воротами відпасував праворуч. Туди якраз увірвався Монтур і в один дотик відправив шайбу в сітку воріт "Мейпл Ліфс". Для оборонця нинішній сезон став найрезультативнішим у кар'єрі (14 шайб).

Завдяки перемозі "Флорида" продовжила боротьбу за путівку в плей-офф сезону. Наразі "Пантерз" ідуть на 4-й сходинці Атлантичного дивізіону. Натомість "Торонто" вже гарантував собі місце в матчах на виліт.

Доповнили топ-3 зірок воротар "Флориди" Алекс Лайон і центрфорвард "Міннесоти" Фредерік Гудро. Голкіпер "Пантерз" оформив 38 сейвів і не дозволив Естону-Різу реалізувати буліт. Натомість канадець закинув дві шайби в протистоянні з "Колорадо".

Усі результати вечора в НХЛ:

  • "Вашингтон" – "Айлендерс" – 1:2 Б (0:0, 1:1, 0:0, 0:0, 1:2)
  • "Торонто" – "Флорида" – 2:3 ОТ (0:1, 1:0, 1:1, 0:1)
  • "Колорадо" – "Міннесота" – 2:4 (1:2, 0:1, 1:1)