ua en ru

"Нова пошта" почала працювати ще в одній країні ЄС: яка вартість доставки з України

"Нова пошта" почала працювати ще в одній країні ЄС: яка вартість доставки з України Фото: "Нова пошта" відкрила перше відділення в Будапешті (Віталій Носач, РБК-Україна)

Український оператор поштового зв’язку компанія "Нова пошта" відкрила перше відділення в Будапешті. Угорщина стала дев'ятою країною ЄС, де працює Nova Post Europe.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанії.

У відділенні можна отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 100 кг. Відділення працює кожного дня. Термін доставки з України в Угорщину - від 5 днів.

Вартість доставки з України в Угорщину складає:

  • Документи – 250 грн
  • Посилки до 2 кг – 400 грн
  • Посилки до 10 кг – 600 грн
  • Посилки до 30 кг – 1200 грн
  • Вантажі від 30 до 100 кг – 40 грн за кожен кілограм.

Також для клієнтів доступна доставка кур'єрами Nova Post на будь-яку адресу по всій Угорщині. Викликати кур'єра можна через сайт та мобільний додаток. Доставка кур’єром сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг або +250 грн за кожні 100 кг.

Робота "Нової пошти" в Європі

Нагадаємо, "Нова пошта" у 2022 році почала працювати у країнах ЄС, де перебуває близько 6 млн біженців з України. Угорщина стала дев'ятою країною ЄС, де з’явились відділення Nova Post, після Польщі, Литви, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччини, Латвії та Естонії.

"Нова пошта" суттєво підняла тарифи на доставку по Україні з 1 січня 2023 року.

Відзначимо, в Україні працюють два основні оператори поштового зв’язку, державна "Укрпошта" та приватна "Нова пошта". Перевагою "Укрпошти" є більш низькі тарифи на більшість відправлень та відділення у селах. "Нова пошта" доставляє посилки значно швидше та відрізняється більш сучасним сервісом.