Печиво можна приготувати абсолютно без яєць та масла, а з доступних продуктів. Воно вийде ніжне й неймовірно ароматне, яке легко приготувати навіть без досвіду у випічці.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал відомої кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
До половини борошна додайте цукор, влийте молоко і перемішайте. Далі влийте олію і перемішайте до однорідності. Після цього всипте решту борошна, розпушувач і замішайте тісто.
Руки змастіть олією і розділіть тісто на 30 шматочків, формуючи кульки. Кожну з них обваляйте у цукрові пудрі.
Викладіть на пергамен і випікайте при 180 градусах 10-12 хв. Тут важливо не пересушити печиво, воно має бути мʼяке.
Вас може зацікавити: