ua en ru

"Марсель" – "Шахтар": де дивитися матч Ліги Європи

"Марсель" – "Шахтар": де дивитися матч Ліги Європи Фото: "Гірники" спробують підкорити "Велодром" (facebook.com/fcshakhtar)

Французький "Марсель" прийме донецький "Шахтар" у матчі-відповіді плей-офф Ліги Європи 2023/24.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Марсель" – "Шахтар" відбудеться у Марселі 22 лютого. Поєдинок прийме арена "Велодром". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "гірників" у Лізі Європи не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки другого за рангом єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплатах "Максимальна" та "Спорт". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Коментуватимуть матч Віталій Кравченко та Роберто Моралес. За годину до стартового свистка розпочнеться передматчева студія.

Раніше УЄФА обрав арбітра на матч-відповідь "гірників" із французьким грандом. Головним рефері буде Тобіас Штілер. Німець двічі перетинався зі "Шахтарем" на міжнародній арені: у сезоні 2016/17 донеччани переграли португальську "Брагу" (2:0) в групі Ліги Європи, а в минулому сезоні в серії пенальті дотиснули французький "Ренн" у плей-офф другого за рангом єврокубка.