Сінабони - це популярні булочки з корицею та кремовою глазур’ю, що стали кулінарним символом випічки. Цей рецепт допоможе приготувати білочки, які будуть смачніші, ніж у кав'ярні.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Катерини Тарасенко.
Інгредієнти:
Для начинки потрібно:
Спосіб приготування
До дріжджів в миску додайте цукор, яйце, молоко та ретельно перемішайте. Після цього всипте борошно та сіль. Далі вмішайте у місто масло.
Залиште тісто на 1 год, щоб воно збільшилось.
Для начинки в миску додайте цукор, масло, корицю та перемішайте. Тісто розкачайте і рівномірно нанесіть начинку. Після цього скрутіть його.
Розрізайте сінабони ниткою і викладіть на деко.
Залиште на 35 хв в теплому місці, щоб тісто підійшло. Для крему в мисці збийте 100 г цукру, маскарпоне та лимонний сік.
Випікайте при 160 градусах 35 хв. Вкінці зверху змастіть сінабони кремом і можна їсти.
Вас може зацікавити: