ua en ru

У Київській області попередили про локальні вимкнення світла

У Київській області попередили про локальні вимкнення світла Фото: у Київській області попередили про локальні вимкнення світла (Віталій Носач, РБК-Україна)

У Київській області сьогодні, 30 березня можливі відключення світла. Також обмеження є й у Чернігівській та Житомирській областях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу "Укренерго".

"Наразі через наслідки негоди є локальні відключення у Чернігівській та Київській областях. Бригади обленерго працюють над відновленням енергоживлення споживачів", - йдеться в повідомленні.

За даними оператора, в центральному регіоні завершились аварійно-відновлювані роботи на одному з енергооб’єктів, що дозволило зняти обмеження у магістральних мережах для Києва та Київської області.

Однак, обмеження споживання все ще застосовуються в Житомирській області.

"Через значний обсяг пошкоджень обладнання мережі ще не повністю відновлені. Ремонтні роботи в регіоні тривають, а також продовжуються на всіх інших енергооб’єктах, що були пошкоджені російськими масованими обстрілами", - пояснили в "Укренерго".

Нагадаємо, раніше в Міненерго вже попереджали про відключення світла в Чернігівській та Одеській області.

Додамо, що вчора через негоду та пошкодження мережі сталися знеструмлення споживачів у 12 областях України.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.