ua en ru

Кинув гранату у бік поліцейських та вчинив стрілянину: у Дніпрі затримали військового

Кинув гранату у бік поліцейських та вчинив стрілянину: у Дніпрі затримали військового Фото: у Дніпрі затримали військового, який кинув гранату у бік поліцейських та вчинив стрілянину (dp.npu.gov.ua)

Правоохоронці у Дніпрі затримали військовослужбовця, який кинув гранату у їхній бік, підірвав у квартирі ще два боєприпаси та вчинив стрілянину.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Після шести годин перемовин поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 32-річний військовий якого розшукували за крадіжку зброї. Чоловік орендував квартиру на проспекті Гагаріна у Дніпрі.

На щастя, внаслідок дій зловмисника ніхто не постраждав.

З місця події вилучили автомат Калашникова та фрагменти гранат.

За даним фактом правоохоронці відкрили три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу.

Як повідомлялося раніше, у Сумах затримали агента ФСБ Росії, який намагався влаштуватися у військову адміністрацію для збору секретної інформації.

Окрім того, правоохоронці викрили російську агентурну мережу, учасники якої коригували ракетні удари по Дніпру, зокрема по об'єктах енергетики.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.