Помідори - один із найулюбленіших продуктів українців, але є одна проблема, вони швидко псуються. Через тонку шкірку й високу вологість ці овочі потребують особливого зберігання.
Як зберегти ці овочі свіжими якнайдовше, розповідає РБК-Україна з посиланням на Onet.
Кулінарний лайфхак від проєкту Too Good To Go, який бореться з харчовими відходами, став справжнім хітом у мережі. Автори радять запікати свіжі помідори й заливати їх оливковою олією, так вони зберігаються кілька тижнів і не втрачають смаку.
Ось як це зробити
Цей метод не лише рятує овочі від псування, а й дозволяє створити ароматну заготовку, яка коштуватиме значно дешевше за магазинні аналоги.
Смачно, просто і без відходів - ідеальний спосіб зберегти смак літа навіть узимку.