Хочете приготувати піцу, яка завжди виходить з першого разу? Ми розкриваємо перевірений рецепт, який гарантує тонке тісто, ароматний соус і золотисту скоринку - без стресу і без зайвих спроб.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Катерини Процишиної.
Для тіста знадобляться такі інгредієнти:
Начинку використовуйте на власний смак.
Легкий спосіб приготування
Попередньо розчиніть дріжджі у 60 мл підігрітої води. Борошно просійте 2 рази, додайте до нього олію, дріжджі, воду та перемішуємо лопаткою, а потім руками. Якщо тісто дуже липне до рук, то додайте трішечки борошна.
Вимішуйте доти, доки тісто буде мʼяке та еластичне. Ємність змастіть олією та покладіть туди тісто. Накрийте та залиште у теплому місці на 45 хвилин.
Дістаньте та всипте сіль. Важливим є те, що потрібно додавати сіль лише після того, як тісто підніметься.
Ще раз гарно вимішайте та поділіть його на 5-6 частин. Накрийте та залиште ще на 35 хв.
Тоді формуємо піцу одразу на пергаменті і на деку. Покладіть улюблену начинку та випікайте 10-15 хв при 200 градусах.
Вас може зацікавити: