Гарбузові булочки з начинкою - простий та доступний рецепт для домашньої випічки. У ньому покроково описано, що робити, щоб булочки вийшли ароматними.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анни Станкевич.
Інгредієнти на 12 булочок:
Для начинки необхідно:
Спосіб приготування
Для тіста зʼєднуємо гарбузове пюре, молоко, яйце, сіль, цукор, ванільний цукор. Окремо змішуємо борошно і дріжджі, вливаємо вологі інгредієнти і замішуємо липке тісто.
Далі додаємо мʼяке масло, замішуймо тісто до гладкості. Залишіть тісто підійти на 1 годину в теплому місці.
Наріжте кубиками яблука, натертий гарбуз, цукор, крохмаль та з'єднайте в пательні. Підігрійте до загущення і охолодіть.
Тісто поділіть на 12 частин, кожну сформувавши в кульку. Сформуємо булочки, як у фото, найзручніше буде їх обв'язувати кулінарною ниткою.
Залишіть булочки підійти на 30 хвилин. Змішайте жовток з молоком, і змастіть білочки.
Випікайте при 180 градусах 25 хвилин.
Вас може зацікавити: