Квашені яблука - це оригінальна заготівля, що поєднує солодкість фруктів із пряним маринадом. Такий рецепт дозволяє зберегти врожай на зиму й урізноманітнити меню.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Кулінарні витівки".
Інгредієнти на банку 3 л:
Загальний час приготування - 15 хв.
Спосіб приготування
В каструлю влийте воду, додайте сіль, цукор та ретельно перемішайте. Спеції мають розчинитись у воді.
Помийте яблука та покладіть цілими у 3 л банку. Залийте холодним маринадом яблука. Закрийте звичайною кришкою, поставте на тарілку та залиште кваситись.
Час приготування залежить від того, наскільки тверді яблука.
За слова автора відео, вона використала яблука Голден, які маринувались 7 днів при кімнатній температурі. Після цього потрібно віднести їх у холодне місце ще на місяць.
Вас може зацікавити: