ua en ru

У частині Бєлгородської області на місяць заборонили рух цивільного транспорту

У частині Бєлгородської області на місяць заборонили рух цивільного транспорту Фото: у частині Бєлгородської області на місяць заборонили рух цивільного транспорту  (GettyImagеs)

Влада російської Бєлгородської області заборонила рух цивільних автомобілів на частині доріг регіону.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на РІА Новини.

Відомо, що заборона буде діяти до 30 червня 2023 року.

"На ділянках доріг Шебекінського міського округу вводять тимчасову заборону на пересування транспорту", - сказано в повідомленні.

Ситуація у Бєлгородській області

У четвер, 1 червня, в районі прикордонного пункту Шебекіно Білгородської області, який знаходить в семи кілометрах від кордону з Україною, відбуваються бої. Тоді ж у РДК заявили про початок другої фази рейду до Бєлгородської області, розпочатого 22 травня.

Пізніше цього ж дня стало відомо, що "Російський добровольчий корпус" (РДК) обстріляв з "Градів" будівлю МВС у Шебекіно Білгородської області. У момент обстрілу в будівлі було повно силовиків, яких зігнали до відділу поліції через оголошений план "Крепость", а "Легіон Росії" знищив вантажівку з боєкомплектом та міномет.

Окрім цього місцеві жителі помітили рух військової техніки у бік кордону з Україною. Колона тягачів з танками рухалась в бік прикордонного міста Шебекіно.

Вже ввечері мешканці Шебекіно повідомляли, що Росія перекидає колони військової техніки до прикордоння Бєлгородської області. Також влада РФ у терміновому порядку перекинула підрозділи спецпризначенців у Бєлгородську область через активність у регіоні партизанів та ДРГ.

Докладніше про новий рейд легіонерів до Білгородської області - читайте у матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.