ua en ru

Британська розвідка оновила карту боїв в Україні: що відбувається на фронтах

Британська розвідка оновила карту боїв в Україні: що відбувається на фронтах Фото: британська розвідка оновила карту бойових дій в Україні (Getty Images)

Російські окупанти продовжують атаки на сході України. Епіцентром бойових дій залишається Бахмутський напрямок.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міноборони Британії в Twitter.

Загарбники здійснюють атаки у районі Бахмуту, та значних просувань не зафіксовано. Росіяни також проводять безуспішні наступальні операції у районі Авдіївки та Мар'їнки.

Британська розвідка оновила карту боїв в Україні: що відбувається на фронтах

Вздовж лінії Куп'янськ - Сватове - Кремінна російські окупанти також продовжують наземні атаки.

Тим часом путінські війська обстрілюють населені пункти вздовж всієї лінії фронту. Особливо потерпає від ворожих атак Херсонська та Запорізька області.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський пояснював, що головне мета українських військ на Бахмутському напрямку - стримати та максимально виснажити росіян. Це дасть змогу створити умови для подальшого звільнення територій.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.