ua en ru

Суд взяв під варту ще одного учасника конфлікту на Драгобраті

Суд взяв під варту ще одного учасника конфлікту на Драгобраті Фото: конфлікт на Драгобраті

Учасник резонансного конфлікту пробуде під вартою 2 місяці

Міжрайонний суд Ужгорода взяв під варту ще одного учасника конфлікту на гірськолижному курорті Драгобрат. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Закарпатської області.

"За поданням прокуратури Закарпатської області Ужгородським міжрайонним судом двох з п'яти учасників бійки на "Драгобраті" обрано запобіжний захід - утримання під вартою строком на два місяці. Щодо інших трьох осіб - судове засідання продовжується", - повідомив прокурор Валерій Черничко.Він додав, що судове засідання вже триває майже добу, прокуратура наполягає на обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення суми грошової застави всім затриманим.

Відзначимо, що раніше був узятий під варту затриманий на Драгобраті боєць "Правого сектора" Василь Василинюк.

"Після заслуховування всіх аргументів сторін захисту й обвинувачення, а також вивчення всіх матеріалів справи, суддя Світлик призначила затриманому Василинюку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою максимально до 10:00 8 березня без внесення застави", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, конфлікт на Драгобраті стався 10 січня 2016 року. Повідомлялося, що чоловіки у камуфляжній одязі влаштували бійку з персоналом однієї з баз бази відпочинку, а також застосували зброю.

"10 січня, о 08.35 до чергової частини Рахівського відділення Тячівського відділу ГУНП в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що в смт. Ясіня на території однієї з туристичних баз невідомі чоловіки в камуфльованому одязі влаштували бійку з обслуговуючим персоналом із застосуванням зброї", - йдеться в повідомленні прес-служби МВС.