ua en ru

СБУ також порушила справу проти російського актора Пореченкова - за тероризм

СБУ також порушила справу проти російського актора Пореченкова - за тероризм
Служба безпеки України (СБУ) відкрила кримінальне провадження проти російського актора Михайла Пореченкова за участь у терористичній діяльності на боці самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР).

Служба безпеки України (СБУ) відкрила кримінальне провадження проти російського актора Михайла Пореченкова за участь у терористичній діяльності на боці самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це повідомляє прес-служба СБУ у своєму Facebook.

"Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження проти громадянина Російської Федерації Михайла Порєчєнкова за ст.258-3 Кримінального кодексу України за участь у терористичній діяльності т.зв. "ДНР"., - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, ст.258-3 Кримінального кодексу України "Створення терористичної групи чи терористичної організації" передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, раніше сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що Слідче управління Міністерства внутрішніх справ України відкрило кримінальне провадження стосовно російського актора Михайла Пореченкова за ст. 260 ч.4 КК України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).