Зазвичай господині у тісто для млинців додають яйця. Все тому, що вони роблять структуру м'якою та еластичною. Однак, якщо у вас вдома немає цього продукту, то можна приготувати млинці за новою технологією.
Ідею приготування опублікували на сторінці "govegan.market" в Instagram.
Так, для приготування знадобляться наступні інгредієнти:
Зазначимо, що тісто повинно бути достатньо рідким, щоб добре розтікалося по пательні.
Спосіб приготування
Спочатку усі інгредієнти потрібно взбити блендером.
Після цього на добре добре розігріту сковорідку з антипригарним покриттям вилийте тонким шаром тісто та обсмажте з обох сторін.
Якщо пательню змазати олією, то млинці будуть еластичними.
В результаті готовий млинець можна намазати паштетом.
Раніше ми повідомляли, що треба додати в тісто, щоб млинці вийшли ніжними та не рвалися.
Також ми писали, що названо головний секрет приготування тонких млинців.