Великдень 2020: Супрун розповіла, як добре відзначити свято і не підірвати здоров'я
Супрун поділилася важливими рекомендаціями
Уляна Супрун радить бути обережнішими при виборі страв на Великдень 2020. Важка їжа може викликати важкість у шлунку, загострення хронічного панкреатиту або нетравлення. Щоб уникнути подібних проблем, Супрун поділилася рекомендаціями в соцмережі Facebook.
Тим, хто виходить з Великого посту, Супрун рекомендує повертатися до всеядного раціону поступово. Рослинна їжа, прянощі і достатня кількість води сприятимуть адекватній шлунковій і підшлунковій секреції, а отже - нормальному травленню.
Алкоголь у цей день краще вживати в мінімальних кількостях або відмовитися взагалі. Він лише створить інші проблеми: збільшення викиду інсуліну і посилення почуття голоду, погіршення самоконтролю і зростання агресії, зневоднення, похмілля.
"Коли не вистачає руху і фізичної активності, наша потреба в надходженні енергії менше. Тому великодній сніданок, що повільно переходить у вечерю має бути скромним. Алкоголь, багато тваринної їжі, солодкі паски, мало води, овочів і руху впевнено ведуть до запорів та метеоризмів", - додала Супрун.
Щоб змінити ситуацію, експерт рекомендує відійти від ідеї, що робота на свято - це гріх, а посиденьки замінити на танці.
Нагадаємо, що Супрун розповіла, як пережити карантин без конфліктів і негативу.
Ми писали, що Супрун розповіла про використання швидких тестів на коронавірус.