Осіннє і затишне. Клопотенко представив рецепт приголомшливих тостів з балажанами
Осінь - пора страв баклажанів. Приготувати приголомшливу закуску з овочів - не складе вам труднощів.
Рецепт тостів з баклажанами презентував відомий кухар і кулінар Євген Клопотенко.
Інгредієнти
- Тости з хліба
- Петрушка
- Балажани
- Маслинове масло
- Перець, сіль (за смаком).
Покроковий рецепт приготування
Підсушіть хліб. Баклажани тоненько наріжте і підсмажте. Потім поріжте баклажани і додайте туди петрушку, часник і порубайте все разом. Потім туди ж налийте оливкову олію, засипте італійські трави, сіль, перець і перемішайте ножем. Оливкова олія і спеції за бажанням.
"Потім баклажани викладаєте на тости, снідаєте і смачно запиваєте чаєм або кавою. Це щось осіннє, тепле і затишне. Як ніби ви з'єдналися емоційно з локальним і сезонним, і ваше життя стало через це більш справжнє і повне", - описав рецепт Клопотенко.
Нагадаємо, що Клопотенко представив рецепт американського шоколадного печива.
Також повідомлялося, як приготувати пишні сирники, "як в ресторані".