Готуємо бублики з фаршем на сковороді: найпростіший рецепт від звичайної українки
Бублики з фаршем - улюблена страва, знайома нам з дитинства. Хтось запікає "круглячки", начинені м'ясом в духовці, а для когось краще смакують підсмажені на сковороді.
Рецептом поділилася українка на каналі "Мої улюблені рецепти".
Інгредієнти:
- бублики "сушка" - упаковка
- фарш - близько 0,5 кг
- яйца - 2 шт.
- молоко - близько 0,5 л
- сіль, перець за смаком
- олія для смаження
Скріншот: Інгредієнти, які знадобляться для бубликів
Покрокове приготування
Підготуйте інгредієнти. Замочіть бублики в молоці, періодично перемішуючи, аби вони розм'якли рівномірно.
Начиніть кожен розбухлий бублик фаршем (підсоленим та поперченим).
Збийте яйця з сіллю та перцем.
Нагрійте сковороду з олією. Вмочуйте кожен бублик у яєчну суміш і викладайте на сковорідку. Обсмажте з обох сторін рівномірно.
Викладіть готові бублики на паперовий рушник, який вбере зайвий жир.
Наші бублики готові! Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати м'ясний пиріг "Чізбургер", щоб він був смачнішим, ніж в МакДональдсі.
Також читайте, як приготувати курку як KFC, але ще смачніше.