ua en ru

В зоні ООС вибухнув міномет "Молот", постраждали 3 військових

В зоні ООС вибухнув міномет "Молот", постраждали 3 військових Ілюстративне фото (turchynov.com)

Вибух стався в одній з військових частин у зоні ООС

У районі проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі 25 вересня 2018 року вибухнув міномет "Молот", в результаті чого постраждали троє військових. Про це з посиланням на представника прес-центру штабу ООС Олексія Тригуба повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, вибух стався в одній з військових частин у районі проведення операції об'єднаних сил на Донбасі.

"Інцидент стався в одній з выйськови частин в районі проведення ООС. Причини та обставини наразі з'ясовує слідча комісія", - сказав він, зазначивши, що всі троє постраждалих госпіталізовані, їх стан задовільний.

Нагадаємо, в березні минулого року в місті Балаклея (Харківська область) стався потужний вибух на складі боєприпасів. Також повідомлялося, що в результаті вибухів в Балаклії на складі боєприпасів, за попередніми підрахунками, втрачена приблизно половина арсеналу.

Додамо, голова комітету Верховної ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський заявляв, що через пожежу на військовому арсеналі в Балаклії Україна втратила боєприпасів на 1 млрд доларів.

Крім того, в липні поточного року в результаті вибуху на Рівненському полігоні загинули 3 військових і 9 поранені. Після цього, президент України Петро Порошенко тимчасово заборонив використання мінометів "Молот" на військових навчаннях на час розслідування вибуху на Рівненському полігоні.