ua en ru

В зоні АТО військові підірвалися на невідомому пристрої, є жертви

В зоні АТО військові підірвалися на невідомому пристрої, є жертви Фото: українські військові (mil.gov.ua)

В результаті вибуху загинули двоє українських військових, ще п'ятеро постраждали

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрою загинули двоє військових, ще п'ятеро постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З сумом повідомляємо, що сьогодні, 17 січня, під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку в результаті підриву техніки на невідомому вибуховому пристрою поранення несумісні з життям отримали двоє військовослужбовців Збройних сил України. Ще п'ятеро наших воїнів отримали бойові травми", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що потерпілі перебувають у задовільному стані.

"Всі вони були оперативно доставлені до однієї з місцевих лікарень, де їм надається вся необхідна медична допомога... Причини і подробиці надзвичайної події з'ясовуються", - додали в штабі АТО.

ПРЕС-ЦЕНТР ШТАБУ АТО ПОВІДОМЛЯЄ З сумом повідомляємо, що сьогодні, 17 січня, під час виконання бойового завдання на Луг...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі продовжують зривати перемир'я. Зокрема, за добу противник здійснив 3 обстріли позицій Збройних сил України.