ua en ru

Бойовики на Донбасі продовжують зривати перемир'я, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі продовжують зривати перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

В результаті ворожих обстрілів двоє українських військових отримали бойові травми

На Донбасі російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічних і різдвяних свят та обстрілювати з забороненого мінського домовленостями озброєння позиції Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, протягом минулої доби російсько-окупаційні угруповання скоїли 3 обстріли позицій Збройних Сил України. При цьому українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

Наголошується, що в результаті ворожих обстрілів двоє українських воїнів отримали бойові травми та були оперативно доставлені у військовий госпіталь. На даний момент стан їх здоров'я задовільний.

На Донецькому напрямку вночі бойовики обстріляли захисників Водяного на Приазов'ї.

А на Луганському напрямку були обстріляні опорні пункти сил АТО поблизу Луганського та Троїцького.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 16 січня 2018 року Російсько-гаразд...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 січня 2018 р.

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ (СММ ОБСЄ) на Донбасі констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області і одне таке порушення в Луганській області протягом 15 січня.