ua en ru

Зеленський затвердив порядок проведення огляду розвідувальних органів

Зеленський затвердив порядок проведення огляду розвідувальних органів Фото: Володимир Зеленський (РБК-Україна)

Контроль за виконанням цього указу покладено на секретаря РНБО

Президент Володимир Зеленський затвердив порядок проведення огляду розвідувальних органів України. Про це йдеться на сайті президента.

Крім того, контроль за виконанням цього указу покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Данилюка.

"Затвердити порядок проведення огляду розвідувальних органів України (додаються, для службового користування)", - йдеться в повідомленні.

Зеленський затвердив порядок проведення огляду розвідувальних органів

Нагадаємо, 16 травня п'ятий президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про організацію планування в оборонці.

Указ передбачає огляди в різних сферах, у тому числі з використанням можливостей спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи високого рівня та Консультативної місії Євросоюзу з питань реформування сектору цивільної безпеки.

Як повідомлялося, до указу президента додавалося рішення РНБО, відповідно до якого належить провести наступні огляди: оборонний; огляд громадської безпеки і захисту; огляд стану кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури, державних інформаційних ресурсів та інформації, вимога щодо захисту яких встановлено законом; огляд загальнодержавної системи боротьби з тероризмом; огляд розвідувальних органів України

Зазначимо, Володимир Зеленський вніс зміни до положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України.