ua en ru

Зеленський запросив Тимошенко на дебати

Зеленський запросив Тимошенко на дебати Фото: Володимир Зеленський (РБК-Україна)

Тимошенко зайняла третє місце в першому турі виборів

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський пропонує Юлії Тимошенко бути модератором на дебатах кандидатів у президенти. Про це повідомляє прес-служба кандидата.

Зеленський дав Тимошенко 24 години, щоб прийняти рішення.

"Пропонуємо призначити незалежного арбітра та ведучого для проведення дебатів. Юлія Тимошенко, ви зайняли третє місце у першому турі та не підтримали жодного з кандидатів. Чи зможете Ви стати гарантом чесних правил та рівних можливостей на дебатах? Чекаю на відповідь протягом 24 годин", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, кандидат в президенти Володимир Зеленський відмовився здавати аналізи на території стадіону НСК "Олімпійський" перед дебатами, запропонувавши альтернативне місце. Зеленский запропонував центр Eurolab, який вважає незалежним.

Раніше Петро Порошенко заявив про готовність перед дебатами з опонентом Володимиром Зеленським пройти медичне обстеження. Для цього Порошенко запросив Зеленського завтра о 09:00 разом пройти обстеження в медичному пункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків.

Як раніше повідомлялося, 3 квітня Зеленський викликав свого опонента, чинного президента країни Петра Порошенка на дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" і дав йому 24 години на роздуми. Після цього, вранці 4 квітня, Порошенко заявив, що готовий до дебатів. На "Олімпійському" відреагували на заяву Зеленського тим, що підприємство є аполітичним.

Відзначимо, голова НСТУ Зураб Аласанія повідомив, що Національна громадська телерадіокомпанія 5 квітня проведе установчу зустріч з представниками штабів кандидатів у президенти.