ua en ru

Заборона продажу ліків дітям та "ковідний" закон: що сьогодні розгляне Рада

Заборона продажу ліків дітям та "ковідний" закон: що сьогодні розгляне Рада Фото: Рада збирається на засідання (Віталій Носач, РБК-Україна)

Сьогодні народні депутати України збираються на засідання. Зокрема, вони розглянуть десять ратифікацій та законопроекти про заборону продажу ліків дітям.

Парламентарії також мають намір розглянути питання щодо десяти ратифікацій.

Зокрема, йдеться про законопроекти:

  • №0085 "Про вихід з Угоди про основні напрями співробітництва держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав в галузі захисту прав споживачів",
  • №0092 "Про ратифікацію Конвенції про угоди про вибір суду",
  • №0075 "Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною та Європейським поліцейським офісом стосовно конфіденційності та забезпечення збереження інформації",
  • №0102 "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво".

Крім цього, нардепи планують розглянути у першому читанні законопроект щодо продажу лікарських засобів дітям, законопроект №5415 щодо врегулювання окремих питань соціального захисту медичних працівників, постраждалих від коронавірусної хвороби, законопроект №5376 щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні.