ua en ru

У Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси

У Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Запорізькій області у Facebook.

"Запорізькі поліцейські вилучили понад 500 набоїв. Під час операції "Зброя та вибухівка" працівники поліції вилучили набої у Більмацькому районі. Боєприпаси направлені на експертизу. Триває досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вчора пообіді у ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці виявили набої у 67-річного мешканця Більмацького району. У чоловіка вилучили 150 набоїв військового зразку калібру 5,45 та 413 набоїв калібру 7,62 мисливських та військового зразку.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами).

Запорізькі поліцейські вилучили понад 500 набоїв (ФОТО) Під час операції «Зброя та вибухівка» працівники поліції вилуч...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Запорізькій області 25 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Сумської області виявила та вилучила у місцевого жителя мисливську рушницю, патрони до неї і порох.