ua en ru

У Запоріжжі літак рейсу з Києва застряг в застиглому бетоні

У Запоріжжі літак рейсу з Києва застряг в застиглому бетоні Фото: у Запоріжжі літак рейсу з Києва застряг в застиглому бетоні

На даний момент технічний стан літака не дозволяє виконувати рейси

В Запоріжжі літак МАУ, що виконував рейс PS085 Київ - Запоріжжя приземлився на ділянка злітно-посадкової смуги з незастывшим бетонним покриттям. Про це повідомляє пресс-служба МАУ.

"Сьогодні літак МАУ, що виконував рейс PS085 Київ - Запоріжжя, у момент посадки і торкання передньою стійкою шасі злітно-посадкової смуги приземлився на ділянка ЗПС з незастывшим бетонним покриттям, в результаті чого бетонний розчин потрапив на стійки шасі і нижню частину фюзеляжу, турбіни двигунів і крила. Ступінь можливих пошкоджень літака буде визначена спеціально створеною комісією з розслідування даного випадку", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в аеропорту Запоріжжя проводився ремонт бетонної злітно-посадкової смуги. У відповідь на офіційний запит авіакомпанії, аеропорту повідомили про готовність приймати рейси.

Технічний стан літака не дозволяє виконувати рейси. Пасажирів рейсів Київ - Запоріжжя, Запоріжжя - Київ доставлять до пункту призначення наземним транспортом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аеропорт "Київ" ("Жуляни") у травні буде тимчасово закритий у зв'язку з проведенням капітального ремонту злітно-посадкової смуги.