ua en ru

Законопроект "Про нацбезпеку" буде розширено новими розділами, - нардеп

Законопроект "Про нацбезпеку" буде розширено новими розділами, - нардеп Фото: Іван Винник (РБК-Україна)

У комітеті сподіваються, що на наступному засіданні буде підтримано текст до другого читання

У комітеті розширили законопроект "Про нацбезпеку" новими розділами з метою створення нової структури законопроекту та його підготовки до другого читання. Про це повідомив у кулуарах Верховної ради секретар комітету національної безпеки і оборони, народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Іван Вінник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми сьогодні на комітеті проведемо засідання, на якому я представлю концепцію доопрацювань закону "Про нацбезпеку" до другого читання. У зв’язку з постановою, яку ВР доручила нам реалізувати - зробити нову інфраструктуру закону. Фактично - розширити новими розділами", - заявив Вінник.

Він нагадав, що закон про Нацбезпеку надасть можливість завершити реформу українського законодавства відповідно до вимог НАТО.

"Якщо ця структура буде підтримана, ми з урахуванням депутатських правок наповнимо її змістом та на наступний комітет, сподіваюсь, підтримаємо текст до другого читання", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що законопроект "Про національну безпеку" можуть винести на голосування Верховної ради України у другому читанні і в цілому 24 травня 2018 року.