ua en ru

Затриманий у Криму "агент СБУ" був звільнений зі Збройних сил України

Затриманий у Криму "агент СБУ" був звільнений зі Збройних сил України Фото: Геннадій Лімешко (youtube.com-ruvesna)

Військовослужбовця звільнили з ВСУ за статтею про службову невідповідність у травні 2017 року

Затриманий на окупованому Російською Федерацією (РФ) півострові Крим "агент Служби безпеки України (СБУ) був звільнений зі Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Арештований в Криму Геннадій Лімешко, якого Федеральна служба безпеки РФ Росії звинувачує в підготовці диверсій на території півострова, був звільнений з ВСУ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією співробітника управління по зв'язках з громадськістю ВСУ Юзефа Венсковича, чоловік проходив службу з листопада 2016 року в одному з підрозділів Сухопутних військ ЗСУ.

Наголошується, що в травні 2017 року його звільнили зі Збройних сил за статтею про службову невідповідність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ прокоментувала ранкову заяву ФСБ РФ про арешт нібито співробітника української спецслужби, готував диверсії в Криму.

"Російська ФСБ вдалася до чергової провокації, повідомивши про затримання в Криму нібито "агента СБУ". Вважаємо, що подібні фейкові новини потрібні російським спецслужбам для залякування населення півострова, яке все частіше висловлює невдоволення окупаційною владою", - йдеться в коментарі.