ua en ru

Вибухи на арсеналі в Ічні: локалізували 35% пожежі

Вибухи на арсеналі в Ічні: локалізували 35% пожежі Фото: вибухи на військових складах Чернігівської області (РБК-Україна)

Всі військовослужбовці строкової служби були евакуйовані

35 відсотків пожежі на території 6-го арсеналу Міністерства оборони в Чернігівській області локалізовано. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Генштабу Збройних сил України.

Як повідомляється, станом на 19:00 оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події продовжує роботу на території арсеналу.

"За оперативною інформацією, локалізовано 35 відсотків пожежі. Інтенсивність вибухів становить 1 вибух на 4-5 хвилин. Загалом залучено до локалізації та ліквідації надзвичайної ситуації 230 військовослужбовців та 43 одиниці техніки пожежних та інженерних підрозділів Збройних сил України. Зокрема: пожежних танк ГПМ-54, пожежні автомобілі, інженерні машини розгородження ІМР-2, безпілотні літальні апарати для аэроразведки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що всі військовослужбовці строкової служби були евакуйовані. Їх не залучають до ліквідації наслідків надзвичайної події.

Раніше повідомлялося, що після 18:00 в Ічні зафіксовано збільшення інтенсивності вибухів, яке тривало майже годину.

Також РБК-Україна писало, що до центру первинної медико-санітарної допомоги селища Парафіївка евакуйовані 77 пацієнтів з Ічнянської районної лікарні, яка була наближена до місця вибухів боєприпасів складі в Чернігівській області