ua en ru

Викиди "Кримського титану": 5 українських прикордонників ще перебувають у госпіталі

Викиди "Кримського титану": 5 українських прикордонників ще перебувають у госпіталі Фото: Олег Слободян (dpsu.gov.ua)

Після завершення лікування вони повернуться до виконання своїх службових обов'язків

П'ятеро українських прикордонників, які поскаржилися на погане самопочуття через хімічний викид в анексованому Російською Федерацією (РФ) Криму і були госпіталізовані, ще проходять лікування. Про це повідомив представник Державної прикордонної служби Олег Слободян, передає "112 Україна".

За словами Слободяна, було 5 прикордонників, які потребували медичної допомоги.

"Після того, як вони пройшли обстеження та лікування в нашому госпіталі, - власне, вони ще завершують лікування, - вони повернуться до виконання своїх службових обов'язків", - повідомив Слободян.

зазначимо, раніше Слободян повідомляв, що у зв'язку з викидами на заводі "Кримський титан" за допомогою до медиків звернувся 61 співробітник Державної прикордонної служби України.

Нагадаємо, 23 вересня в окупованому кримському місті Армянськ скасували режим надзвичайної ситуації, введений через викиди на заводі "Кримський титан".

Раніше РБК-Україна писало, що в результаті викида хімікатів на заводі "Кримський титан" на материкову частину України виїхали 59 осіб.

Також повідомлялося, що в Херсонській області через викиди "Кримського титану" в лікарні звернулися 13 дорослих і 10 дітей.